Întrebari și Răspunsuri

"Este dureros?"

Nu! Sugaring este considerata procedura cea mai inofensiva, printre alte metode de îndepărtare a părului (ceară, epilator). Prima dată - senzații neplăcute.  urmatoareleproceduri - disconfort ușor. Nu trebuie să vă faceți griji în avans cu privire la durere! Toate aceste videoclipuri despre îndepărtarea părului pe care le-ați văzut în filme și on-line, se refera de cele mai multe ori la epilarea cu ceară.

 

"Care este lungimea firului de par pentru epilare?"

Pentru prima dată, se recomanda să crească fire de par 5-6 mm. Parul  pe pielea noastra creste neuniform. Dupa un strat de par crește alt "substrat" (strat nou de la 4-8 zile). Acum imaginați-vă: dupa utilizarea  aparatului de ras parul a crescut 2-3 mm și faceti epilare cu zahar. Câteva zile mai târziu nu mai e nici urma de sugaring. Cresc fire noi de par. Urmati recomandarile mesterului  si rezultatul epilarii o sa va bucure 3-5 saptamani.

 

"Cum ar trebui să ne pregatim pentru epilare?"

Cresterea firului de par la lungimea necesara. Totul! Măști, piling etc. – nu e necesar. Sugaring are efectul SPA. Acest lucru este cele mai bun pielea DVS.

Descriere: 08.jpg

 

 

 

 

 

 

 

"Pentru cât timp ajunge epilarea sugaring?"

In medie 3-4 saptamani. Aceasta depinde caracteristicile individuale: cat de repede creste parul, cat de aspru este, de cind faceti epilare? Adevărul este că dacă faceti sugaring o dată pe lună și nu mai utilizați aparatul de ras, firele de par devin mai subțiri și mai rare.

 

"Ce avem nevoie?"

Nimic.  Numai DVS și părul  crescut.

 

"Cu cit timp inainte se programeaza?"

Aproximativ 4-7 zile.  Important sa fie parul crescut.

 

"Cât timp dureaza procedura?"

Bikini classic -10 minute

Bikini profund - 20-30 minute

Picioare pina la genunchi -20-30 minute

Coapsele -20-30 minute

Picioare total -40-60 minute

Fese - 10-20 de minute

Axile - 10 minute

Mâinile pina la cot - 20 minute

Mâinile pina la umar -30 minute

Mustata  - 5 minute

Fata  -10-15 minute