Despre noi

AriAm Sugar Beauty este un salon de cosmetica micut si cochet, cu toata atentia indreptata catre clienti. Amenajarile interioare au fost facute “ca acasa”, incercand sa inducem clientilor o stare de relaxare totala. Va garantam ca experientele traite la noi va determina sa reveniti cu cea mai mare placere. Si sa nu va imaginati ca ne adresam doar clientilor premium! Preturile noastre se incadreaza in media orasului, in ciuda faptului ca oferim doar servicii de cea mai buna calitate.

Sugaring este atuul nostru principal! 

 

Sugaring este o metoda revolutionara in care pasta de epilat cu zahar este alcatuita din ingrediente naturale, reprezentand multiple avantaje comparativ cu celelalte metode clasice de epilat folosite in Republica Moldova. Desi epilarea cu zahar a aparut in urma cu aproximativ 5000 de ani in lumea araba, formula a fost preluata, testa si imbunatatita de dermato-cosmetica moderna rezultand asfel fabricarea pastei de zahar a carui eficienta si calitate este mult superioara fata de metoda standard a epilarii cu ceara.Rezultatele epilarii cu zahar sunt uimitoare, reusind sa impresionaze intr-un mod deosebit de placut fiecare persoana care a recurs la aceaste metode de epilare. Aceasta metoda cu zahar este o metoda sigura pentru eczema, psoriazis fiind ideala pentru orice tip de piele.Marele avantaj a epilari cu zahar este ca pasta de zahar nu se lipeste de piele ci doar de firele de par, oferind totodata si o excelenta exfoliere a a pielii indepartand in totalitate celulele moarte, detoxifiand porii si revitalizeaza pielea. Aceasta metoda indeparteaza vizibil aspectul de „piele imbartanita”.

Marile saloane europene folosesc si recomanda in mod deosebit sugaring tuturor persoanelor care au o piele sensibila indiferent ca este vorba de femei sau barbati. Pasta de zahar se poate aplica pe toate tipurile de texturi ale firului de par.

Epilarea cu zahar nu este dureroasa in comparatie cu metoda epilarii cu ceara. Pasta de zahar fiind compusa din ingrediente natural (zahar, apa si lamaie), ceea ce ofera o piele mai fina, rezultat mai indelungat, indepartand riscul unor infectii.

Faptul ca epilarea cu zahar nu porovoaca infectii, se datoreaza exclusiv zaharului care este cunoscut a fi un foarte bun conservant in care bacteriile nu pot supravetui. Tocmai din acest motiv aceasta metoda este sigura si recomandata tuturor femeilor, chiar si insarcinate.

 

 

Sugaring la AriAm Sugar Beauty va deveni pentru DVS o «placere dulce».