Glitter Tattoo

 

Descriere: скачанные файлы (1).jpg

Glitter Tattoo capata tot mai multa popularitate printre fanii schimbarilor frecvente de imagine. Este o oportunitate pentru experimente îndraznete, perfecta pentru ocazii speciale, când ai nevoie de a produce un efect uimitor si apoi a ascunde rapid urmele de "nebunie".  Cu un astfel de tatuaj, cu siguranta, vei fi in centrul atentiei, toate privirile curioase si pline de admiratie vor fi indreptate spre tine! 

 

Descriere: images.jpg         Glitter tattoo sau Tatuaj cu sclipici este o forma populara de tatuaje temporare, reprezentând aplicatii cu paiete care se aplica pe piele cu un adeziv hipoalergenic special. Glitter Tattoo combina o mare varietate de culori saturate si luciu care nu sunt specifice pentru alte tipuri de tatuaj. Aceasta permite de a crea imagini elegante si unice care sunt binevenite pentru o iesire in club, la o petrecere corporativa, nunta sau pe plaja (glitter tattoo nu se teme de apa). 

 

Descriere: glitter_tattoo5.233204525_std.jpgTehnologie aplicarii tatuajului este destul de simplu. Pe zona selectata a corpului se traseaza un desen cu un adeziv hipoalergenic special, cu mana libera sau urmand un sablon, peste care "se arunca" paietele (sclipici). Pe langa faptul ca este hipoalergenic si inofensiv, adezivul are, de asemenea, proprietati unice, cum ar fi rezistenta la apa si elasticitatea, astfel desenul aplicat nu se teme de apa si se pastreaza pe piele, in medie, 10-14 zile, nu produce reactii de iritare si alergice.

 

Descriere: c987034ff6798bf8e526854e32794e9a_1_large.jpgTatuajul arata grozav atât în lumina naturala cat si artificiala, astfel încât imaginea va arata impresionant atat intr-un club de noapte, pe plaja scaldata de soare sau la un picnic. Poate fi aplicat pe orice parte a corpului, siguranta si usurinta procedurii elimina orice limitari. Cu paiete se poate crea aproape orice imagine la cerere. În termeni de tehnologie nu exista restrictii. Limita reala poate fi doar imaginatia si nivelul profesional al expertului. Tatuajul se poate face chiar si pentru copii (pentru sarbatori) si persoanele cu pielea sensibila . Daca se doreste, astfel de tatuaj poate fi schimbat, cel putin în fiecare zi, fara nici un pericol sau semne inestetice pe piele.