Alungirea unghiilor

Alungirea unghiilor cu gel

Daca vrei o manichiura impecabila si de durata, dar ai unghii fragile, Descriere: image (4).jpgpredispuse la rupere sau plesnire, o idee buna ar fi sa incerci unghiile cu gel. 

Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala. Acestea sunt asemanatoare cu unghiile din acril, ambele fiind realizate din lichid monomer si polimer pudra. Combinate, cele doua substante formeaza un fel de rasina tare, care are aceeasi consistenta ca cea a unghiei.

Principala diferenta dintre unghiile cu gel si cele din acril este ca primele contin oligomer, un polimer care face unghiile mai flexibile. 

Unghiile cu gel sunt foarte asemanatoare cu unghiile din acril in ceea ce priveste decorarea. Pe ambele poti aplica modele, piercing-uri, chiar si decoratiuni tridimensionale. De asemenea, pe ambele le poti purta lungi sau scurte, patrate, rotunde sau in forma de perla.

Descriere: servicii poza principala 2.jpgExista insa avantaje in alegerea unghiilor cu gel in defavoarea celor din acril. Cel mai important  ar fi ca cele cu gel arata identic cu unghiile naturale. Sunt subtiri si flexibile si au un aspect lucios. In plus, amestecul folosit pentru a realiza gelul este inodor, ceea ce inseamna ca si femeile gravid pot purta unghii cu gel.

La capitolul dezavantaje, inainte de aplicarea gelului, unghia naturala trebuie pilita, ceea ce, in timp, se dovedeste destul de daunator.

Daca ai decis sa apelezi la acest procedeu de infrumusetare, nu uita sa aplici ulei de cuticule pe unghii in fiecare seara si sa mergi la salon regulat (la 3-4 saptamani), pentru intretinerea unghiilor.